Hitrost informacij je danes bistvenega pomena za pravilno odločanje in izbiro, tudi na področju osebnih financ. Po drugi strani pa nas mediji dnevno zasipajo s kopico informacij, ki so pogosto predstavljene na napačen način in vlagatelje zgolj zmedejo in včasih celo prestrašijo.

Ker se v podjetju Finančni center d.o.o. zavedamo kako težko je iz kopice informacij izluščiti zares pomembne in jih pravilno ovrednotiti, vas vabimo, da se včlanite v KLUB FC. Občasno vas bomo obvestili o novostih na trgu naložbenih produktov, stanju kapitalskih trgov in novostih na portalu.

Članstvo v KLUB-u FC je brezplačno.

V podjetju Finančni center d.o.o. varujemo zasebnost uporabnikov spletnega portala www.financnicenter.si. Podatke, ki nam jih boste posredovali bomo uporabljali zgolj v zgoraj navedene namene. Podatkov nikakor ne bomo posredovali ali dali v uporabo tretjim osebam.

izpolnite obrazec

ime
priimek
ulica
poštna številka
kraj
starost
email
aktualno
13.11.2017
6. Dan mojih financ: Kako se upokojiti pri 50 letih? Vabljeni na 6. dan mojih financ. Osrednja tema je tokrat: Kako se upokojiti pri 50 letih? Na to vprašanje in še mnogo drugih boste dobi
...vec

25.10.2017
Izobraževanje četrte generacije učiteljev za krožek Mladi in denar se bliža h koncu
...vec

12.09.2017
Seminar ABC investiranja v času kriptomanije
...vec

13.03.2017
Konferenca "Dijaki in učenje za življenje"
...vec

15.02.2017
5. Dan mojih financ: Kako z vodenjem osebnega proračuna do avta?
...vec