O nas

Zakaj izbrati nas?

Si predstavljate, da sami na sebi izvedete operacijo odprtega srca?! Malo povprašate znance, kako se to naredi, preberete po forumih na spletu, pogledate v priročnik in – zarežete!?!

Raje ne…

Kolikor je to mogoče, si boste poiskali vrhunskega kardiokirurga. Življenje boste stavili na njegovo znanje, izkušnje, na njegove odločitve. Popolnoma mu boste zaupali!

Kaj pa na področju denarja in financ?

Ste sami svoj zdravnik – specialist?! Kdo je vaš svetovalec?!

Podobno kot zdravje, je denar eno ključnih področij za srečo v življenju. Ste si kdaj zaželeli, da bi nad vašim premoženjem nenehno bdelo strokovno oko vrhunskega naložbenega strokovnjaka?

Individualno delo s posameznim klientom, posameznikom, družino, podjetjem, nam omogoča, da za vsakogar najdemo primerne finančne rešitve, saj vemo, da individualnih situacij ne gre posploševati.

Svetovalci

Skrbimo za vaše finance

Samo Lubej

Samo Lubej

lastnik, svetovalec

KREATOR CELOVITIH PREMOŽENJSKIH REŠITEV NA NAJVIŠJEM STROKOVNEM IN ETIČNEM NIVOJU. PODJETNIK, INVESTITOR IN PREDAVATELJ.

Mateja Ahej

Mateja Ahej

direktorica, svetovalka

SE ŽE OD LETA 2007 PROFESIONALNO UKVARJA Z LASTNIŠKIMI PREOBLIKOVANJI PODJETIJ (M&A), SVETOVANJEM DRUŽINSKIM PODJETJEM, FINANČNIM UPRAVLJANJEM TER VREDNOTENJEM MALIH IN SREDNJIH PODJETIJ.