Predstavitev tima

Samo Lubej

Samo Lubej

vodja pisarne, svetovalec

Mag. Samo Lubej, je eden izmed vodilnih slovenskih neodvisnih strokovnjakov na področju naložbenih financ in premoženjskega svetovanja.

Ob tem je podjetnik, vlagatelj, predavatelj, svetovalec in avtor oz. soavtor šestih knjig. Njegovih predavanj se je udeležilo vsaj 11.000 slušateljev tako doma kot v tujini. Na področju naložbenih financ je svetoval že več kot 700 posameznikom, družinam in podjetjem. Kot solastnik in/ali »start-up manager« je sodeloval pri zagonu devetih podjetij. S področja naložbenih financ in zavarovalništva mu pripada avtorstvo že več kot 700 strokovnih člankov in drugih prispevkov v medijih.

Na samostojni podjetniški poti je od leta 1997. Leta 2004 je ustanovil podjetje Finančni center d.o.o., ki je kot prvo na Slovenskem trgu ponudilo storitev plačljivega naložbenega svetovanja. Odločen je, da s prvo družinsko pisarno (Family Office) v Sloveniji ponovno postavi nova merila pri celoviti skrbi za premoženje.

Mateja Ahej

Samo Lubej

direktorica

Mateja Ahej se že od leta 2007 profesionalno ukvarja z lastniškimi preoblikovanji podjetij (M&A), svetovanjem družinskim podjetjem, finančnim upravljanjem ter vrednotenjem malih in srednjih podjetij. Je tudi avtorica številnih člankov in predavanj s področja prodaje podjetij, vrednotenja podjetij, korporativnih financ in davkov.

Kot mentorica startupom in mladim podjetjem sodeluje v programih Go:Global Slovenia Tehnološkega parka Ljubljana in Tovarne podjemov Maribor.